joi, 4 aprilie 2013

Orele de religie = prostirea populatiei umane.

Dupa parerea mea, cea mai penibila si cea mai stupida materie posibilia este religia, sau ora indobitocirii maselor de copchii.
Nu exista ora in care profa/profu' sa nu scoata cateva perle absolut amuzante pe gura aia spurcata. Profesorul vine la ora, da buna ziua la copii, si pe urma incepe sa latre toata ora, cum a fost creata lumea in viziunea creationisto-retarda, si cat de "bun" a fost asa zisul dumnezeu (cu d mic, pentru ca nu exista).
M-am holbat pe sarite la un manual de clasa a 3-a, si am ramas perplex la ce-am putut sa vad scris in manualul ala jegos. Deci, cat de cretin sau retardat sau cum vreti voi sa spuneti, sa scrii urmatoarea fraza: "Un om este cu adevarat crestin daca nu poarta alte simboluri la gat in afara de sfanta cruce". Pai, draga domnule editor, futu-ti crucea ma-tii, cum poti tu sa vomiti astfel de perle pe gura aia buruienoasa? Pentru treaba asta, meriti ceva ani de puscarie. Poate acolo te vor educa baietii de dupa gratii despre religie si alte cacaturi de genu' asta. Fiecare are dreptul sa poarte ce vrea, nu ce spune dobitocul asta cu 2 clase, si alea neterminate.
Daca as fi parinte, nu mi-as trimite copilul la orele de religie, sa ii spele altii creierul. Mai bine i-l spal eu, dar i-l spal asa cum trebuie, ca sa nu ma injure pe viitor ca de ce a fost prostit de alti papagali de profesori care habar n-au de capu' lor, si presupun ca majoritatea profesorilor (in afara de popii aia burtosi si cu barba nespalata) nici macar nu se duc pe la biserica, ci se documenteaza cat mai bine, ca sa aiba ce gogosi sa le mai vanda la saracii copii. Momentan sunt elev, particip la orele de religie doar pentru amuzament si trolling pe seama religiei, iar acum cateva saptamani, profa ne tot freca ridichea sa mergem sa ne rugam ca e mai bine pentru sufletelul nostru, sa trecem pe la biserica, sau sa pupam icoanele. Iar eu ma prapadeam de ras.
Si, iaca trebuia profa noastra sa ne puna prima nota in catalog, pe semestrul II. Si sa vedeti atunci minune: profa ii intreba pe fiecare in parte daca face rugaciunea si daca se duc la biserica. In sfarsit a ajuns si la mine, si la fel, aceeasi placa o avea. I-am zis ca ma duc la biserica, ca ma rog and other crap like that, doar ca sa imi treaca nenorocitul ala de 10, ca n-aveam chef sa-mi stric frumusete de medie.
Religia a fost facuta de cativa baieti smecheri (probabil fumati, nu stie nimeni), ca sa prosteasca generatii intregi, de la 'al mic cu tata-n gura, pana la 'al batran in baston, toti sa creada. "Daca nu crezi in dumnezeu, o sa arzi in flacarile iadului, si nu te va auzi nimeni", spune popa in general, ca sa ii sperie pe prostii slabi de inima, in general batranii care n-au nicio vina. Majoritatea populatiei de pe glob poarta un tatuc in sufletul lor, un tatuc imaginar care nici macar nu e cu ei, dar ei asa considera, ca tatucul ala al lor ii tine in puteri si le da de-ale gurii. Toti asteapta o interventie providentiala, toti asteapta sa le pice ceva din cer. Pentru ca ei sunt visatori si nu se zbat sa obtina acel ceva. Toti se roaga pentru sanatate si intelepciune. Ei bine, sanatatea ti-o formezi mancand sanatos si facand nitel sport, iar intelepciunea ti-o dezvolti citind (recomand carti de filozofie, sunt cele mai bune). Daca stai sa iti rupi genunchii prin toate spurcaciunile de biserici, o sa ramai tot prost si cu mintea incuiata.
Si in final, raman la urmatoarea concluzie: orele de religie merita desfiintate din programa scolara, deoarece, dupa cum am spus, dezvolta o tumoare care este localizata in interiorul creierului, numita PROSTIE!

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar ai dreptate,dar ce ma enerveaza la tara noastra e ca avem 18,000,5,000 scoli si 425 spitale.Daca am putea da in cap cu acea mirobolanta cruce pe care a fost OMORAT Iisus pt ca ei iau drepturile unor oameni si ii judeca( aici ma refer la comunitatea LGBT)

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar ai dreptate,dar ce ma enerveaza la tara noastra e ca avem 18,000,5,000 scoli si 425 spitale.Daca am putea da in cap cu acea mirobolanta cruce pe care a fost OMORAT Iisus pt ca ei iau drepturile unor oameni si ii judeca( aici ma refer la comunitatea LGBT)

    RăspundețiȘtergere