sâmbătă, 23 martie 2013

Pauza de... hatereala

Urasc:
- tiganii, pentru ca n-au facut altceva decat sa intinda laba slinoasa pe bulevarde, statii de autobuz/ metrou etc. sau prin parcuri, pentru ca au inventat manelele, care sunt un gen muzical de cacat, pentru ca te ataca in grup si iti dau cu piatra-n cap pentru o suma de bani, si nu in ultimul rand, pentru ca ne-au patat imaginea tarii cu prezenta lor.
- ungurii, pentru ca ei intotdeauna trebuie sa aiba coaiele umflate mai tare decat romanii, pentru ca ei vor sa smulga Ardealul de la sanul Romaniei, si pentru ca vor sa isi sarbatoreasca ziua lor nationala fix in Romania. Daca domnii bozgori doresc cu ardoare sa isi sarbatoreasca ziua tarii, s-o faca in Ungaria.
- jandarmii, pentru ca ei intotdeauna trebuie sa fie arbitri in batai, iar daca ii lovesti fizic sau verbal, te baga in duba si te trimite tocmai la mama dracului ca sa-ti futa o bataie, impreuna cu ceilalti gealati.
- muzica comerciala, pentru ca majoritatea melodiilor nu transmit niciun mesaj, iar versurile sunt facute de-an pulea.
- televizorul, deoarece a tampit o generatie intreaga, cu monotonia pe care o transmite acest obiect.
- biserica, pentru ca a ajuns o afacere foarte importanta la noi in tara, si toata lumea o sustine cu bani ca sa primeasca aceleasi doctrine de acum 2000 de ani.
- preotii, fiindca acesti domni cu barba plina de viermi si pureci, sunt membri ai unei organizatii mafiote, numita biserica, sau locul unde sunt prostiti pe fata oamenii. Seful acestei organizatii poarta numele de Daniel, zis si "preafericitul" (probabil pentru ca huzureste zilnic pe banii pulimii crestine, de-aia s-o fi numit asa, ca alta explicatie nu gasesc).
- cocalarii. Aceasta specie de cercopiteci cu aur la gat devine din ce in ce mai dominanta, pe zi ce trece. Nu e zi in care sa nu vezi un cocalar cum isi expune aurul falsificat de prin magazine la gat, si cum arunca in stanga si-n dreapta cu banii pe care i-a gasit din cutia de Monopoly, in timp ce striga: FARA NUMAR FARA NUMAR, DE LA ION COSCIUG PENTRU FANE CADAVRU, SA TE ODIHNESTI CAT MAI BINE! In curand, astia ne vor domina ca si numar, din pacate.
- baieteii care se comporta ca niste pizde. Ii cunosti foarte usor dupa sprancenele pensate, cercelul din ureche care straluceste ca un cacat in mijlocul padurii, in timp ce ploua, si dupa creasta kilometrica, data cu o tona de gel expirat. Au o voce subtire, mers de pitipoanca, iar imbracamintea lor in jdemii de culori nu face altceva decat sa starneasca hohote de ras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu